Vraag en aanbod van zilver - Waarom zou u nu zilveren munten kopen?

Heb je gehoord dat je nu zilver moet kopen, voordat het te laat is?

Misschien heb je gehoord dat je zilveren munten, zilveren staven of zilveren aandelen moet kopen. Hoewel goud nu al meer dan een jaar groeit, vanwege de haperende economie en de dalende Amerikaanse dollar, zeggen veel experts dat het nog belangrijker is om zilver te kopen.


Er zijn twee fundamentele redenen waarom de experts dit zeggen. Ten eerste is de prijsverhouding goud-zilver (d.w.z. de prijs van goud gedeeld door de prijs van zilver) op basis van historische trends uit de lucht geraakt. Met andere woorden, goud is aan het scheuren, maar de stijgende prijs van zilver loopt ver achter.

De tweede (nog belangrijker) reden is dat goud nooit weggaat, maar zilver is eigenlijk opgebruikt. Er zijn honderden toepassingen van zilver, en toch nemen onze reserves sterk af. In feite is de huidige wereldwijde vraag naar zilver ongeveer 900 miljoen ounces per jaar, maar de gemiddelde wereldwijde productie van zilver is slechts 480 miljoen ounces. Met andere woorden, we produceren slechts iets meer dan de helft van wat we elk jaar gebruiken.

Dit zorgt voor een steeds kleiner wordend aanbod voor een grondstof die elk jaar blijft groeien. Gebaseerd op gegevens van de US Geological Survey (USGS), zullen we geen zilver meer hebben voordat we geen ander metaal meer hebben. De USGS schat dat er nog slechts 8,5 tot 18 miljard ounces zilver over is in de wereld; gebaseerd op het huidige mijnbouwpercentage van 600 miljoen ounces per jaar, zullen we de komende 25 jaar ongeveer 15 miljard ounces delven. Dat betekent dat we in de komende 25 jaar al het resterende zilver van de aarde kunnen ontginnen!

Dat is precies de definitie van een strikt beperkt aanbod, en toch blijft de vraag groeien.

Dus, wat gebeurt er als de vraag blijft groeien naar een uiterst nuttige grondstof met een strikt beperkt aanbod?

De prijs explodeert!

Dit is de reden waarom de experts blijven zeggen: "Koop nu zilver". Wanneer de wereldvoorraad zilver effectief wordt opgebruikt zonder dat er nog iets op de aarde over is, zal elk ons ​​zilver dat je bezit een fortuin waard zijn!

De meest populaire manier om zilver te kopen is om zilverarenden te kopen. Met andere woorden, koop Amerikaanse zilveren adelaarsmunten. Je kunt de collector-grade kopen op de veronderstelling dat de collector de prijs zal bieden, maar dagelijkse Amerikaanse zilveren adelaars geven je een veel kosteneffectievere manier om zilver te kopen. Natuurlijk zijn er ook andere opties om zilver te kopen.


0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...