Komende economische ineenstorting in Amerika - Waarom beleggen in goud en zilver uw enige hoop is

De komende economische ineenstorting in Amerika is zonder twijfel de grootste ineenstorting in de geschiedenis van de wereld, en degenen die verstandig zijn met beleggen in goud en zilver, zullen er profijt van hebben.

Nu alle inflatie in de wereld aan de gang is en landen als Portugal, Ierland, Italië, Griekenland en Spanje failliet gaan, is het een enorme ramp in de maak.

Er is een hoop informatie beschikbaar over hoe goed de aandelenmarkt het doet en hoe deze jus-trein nooit zal eindigen. Wat ik je ga vertellen is de realiteit van waar we voor staan.

Er is geen economisch herstel en de aandelenmarkt zal drastisch dalen als gevolg van de buitensporige hoeveelheid liquiditeit die in de banken wordt gepompt.

De komende economische ineenstorting in Amerika is geen spel. De inflatie is er en onze regering heeft onze eens zo sterke dollar al voorbij het point of no return gebracht. Er zal een enorme ineenstorting van de Amerikaanse dollar zijn.

Landen over de hele wereld weten dat de dollar verzwakt, en daarom is China begonnen met het diversifiëren van hun posities in goud.

Deze ineenstorting van onze eens zo grote valuta zal een snelle zijn, mogelijk van de ene op de andere dag als een devaluatie van onze regering.

Als je al je geld in contanten hebt opgeslagen, verlies je niet alleen elke dag geld, maar loop je het risico je hele nestei te verliezen. Dit is niet iets nieuws waar ik het over heb.

Dit is door de geschiedenis heen met landen gebeurd als gevolg van wanbeheer door de overheid van de geldhoeveelheid. De val van Rome werd eigenlijk toegeschreven aan de regering die de circulerende munten opblaast door ze met lood te mengen.

De komende economische ineenstorting in Amerika is echt. Dit kan zeker weer gebeuren, maar wat me verbaast is dat de meeste mensen achterover zullen leunen en hun zuurverdiende rijkdom van hen zullen laten stelen door de verborgen belasting die inflatie wordt genoemd.

De meesten zullen niet eens weten wat hen overkomt totdat het werkloosheidspercentage 40% is en ze op straat zijn. Om econoom Dr. Marc Faber te citeren "Over 5 jaar zal de dollar als behang zijn".

Deze grote economen voorspellen een aantal zeer donkere dingen in onze nabije toekomst, maar ze prediken allemaal dezelfde boodschap. Informeer jezelf over GOUD EN ZILVEREN INVESTEREN!

Waarom? Omdat goud en zilver hedges zijn tegen inflatie, en omdat er een enorme hoeveelheid geld zal worden verdiend door degenen die edele metalen houden.

0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...