Italiaanse gouden munten - De Italiaanse gouden munt van 20 lire

Umberto 1 was de koning van Italië, waar hij in het jaar 1878 hertog voor was. Zijn moord vond plaats in 1900 tot waar hij regeerde in Italië. Het tijdperk van Europese munten in de 19e eeuw toonde de beroemde Italiaanse gouden munt van 20 lire. In het jaar 1979 werd het beeld van Umberto 1 voor het eerst gezien op die gouden munten.

Het was voordat Umberto 1 rond het jaar 1878 aan de macht kwam dat de Italiaanse munten werden tegengehouden in de regio's Rome, Genua, Turijn en Milaan. Kort daarna werden deze munten geslagen samen met de 20 lire munten in de munt van Rome. Sommige delen van de munten werden geslagen met rood goud rond het jaar 1882.

De spanwijdte van de uitspraak voor Umberto 1 was tussen 1878 en 1900. Hij regeerde in het midden van het tijdperk van de Vittorio-uitspraak. Tussen Emanuele 2 en Emanuele 3 regeerde Umberto als een koninklijke persoonlijkheid. De regio die nu bekend staat als Italië, stond vroeger bekend als een stel onafhankelijke koninkrijken en staten. Het was bijna vóór het tijdperk van Emanuele 2 van de Vittoriaanse dynastie. Het was rond 1860 en de koning van Sardinië dat Emanuele 2 van de Vittoriaanse dynastie tot koning van het Italiaanse koninkrijk werd gemaakt.

Afgezien van het kennen van de geschiedenis van de gouden munten van 20 lire, zijn er veel dingen over de munten bekend die verband houden met de beschrijving van dergelijke munten. Deze munten zijn van 6,4516 g gewicht met een samenstelling van goud van 90%. Met een diameter van 21 mm, heersten deze munten tussen de jaren 1879 tot 1897 in de munt van Rome. Het goudgehalte van dergelijke munten was 0,1867 oz. Om precies te zijn, die munten waren iets heel unieks in die tijd.

De man achter deze munten die voor het voetlicht moest worden gebracht, was Umberto 1 zelf, die met trots 23 jaar lang regeerde. Deze jaren bleken te schitteren vanwege het feit dat de introductie van een unieke creatie plaatsvond in die tijd die door een groot aantal mensen werd gewaardeerd.

In zekere zin heeft het geschiedenis gecreëerd, niet alleen in de hoofden van mensen die tientallen jaren vooruit zijn, maar zal het ook worden benadrukt in de boeken van de komende eeuwen. Bovendien kwam het systeem van het gezicht van een legende van het tijdperk op munten in beeld. Het begon met de foto van Umberto 1 op de munt en langzaam was de foto van de Vittoriaanse koningin te zien op de coons in het Vittoriaanse tijdperk.

Desalniettemin maakte de uitstekende creatie van de Italiaanse munten een permanente opmerkelijke plaats in de wereldgeschiedenis van de grote creatie van munten.


0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...