Gouden investeringsmogelijkheden

Goud beleggingsmogelijkheden in overvloed in deze huidige economische omgeving. Degenen die aan boord zijn geweest, of die binnenkort aan boord gaan, zullen de vruchten plukken van wat ooit een van de beste kansen voor goudinvestering ooit zal blijken te zijn! De Amerikaanse regering heeft dit vrijwel gegarandeerd met haar programma van nationalisatie en schulduitgaven.

Onze huidige politieke situatie biedt een unieke investering in goud. Nu is het tijd om te handelen en van deze gelegenheid gebruik te maken.

Goud bevindt zich de afgelopen 2 en 1/2 maanden in een handelsbereik, ruwweg tussen $ 900 en $ 960, maar dat staat op het punt te veranderen. Goud en zilver hebben altijd gereageerd op de sterkte van de dollar, of het gebrek daaraan, en in feite zijn ze de kanarie in de kolenmijn, die afgaat wanneer de dollar is misbruikt.

Het beleid van de Fed voor kwantitatieve versoepeling heeft de zaden van enorme inflatie voor de toekomst gezaaid. Op dit moment zijn de enige groene scheuten die we zien de groene scheuten van de inflatie die zullen volgen op deze misleide poging van de overheid om de vrije markt te beheren.

De manipulatie door de overheid van de markten heeft nooit tot gewenste resultaten geleid, maar eerder tot het uitstellen van het onvermijdelijke. Het onvermijdelijke komt eraan en het is niet goed voor de Amerikaanse dollar. Het biedt ons echter wel goudinvesteringsmogelijkheden waarmee we onze rijkdom kunnen beschermen tegen deze enorme herstructurering.

U kunt uw goudinvestering gebruiken door goudaandelen, goudfondsen en ETF's te kopen. Ik beveel deze aanpak ten zeerste aan zolang je je koopkracht hebt beschermd door fysiek goud te kopen. Gouden munten en zilveren munten zijn overigens de beste manier om uw koopkracht te behouden.

Goud is gemakkelijk te kopen en gemakkelijk te verkopen, dus ik raad ten zeerste aan gouden munten en edelmetaal te kopen, terwijl deze grootste van alle goudinvesteringsmogelijkheden zich nog in een vroeg stadium bevindt.

Maak niet dezelfde fouten die ik deed Investeren in goud [http://www.buygoldco.com] bekijk onze gratis gids voor beleggen in goud en vermijd de valkuilen en verhoog de winst bij beleggen in goud.

0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...