Tips voor het kopen van een Buffalo Gold Coin

Een vrij recente investeringsmogelijkheid als het om goud gaat, zijn de Amerikaanse gouden munten van Buffalo. Net als de gouden dollar munt zal een Amerikaans insigne aanwezig zijn op de Buffalo gouden munten. Er moeten overheidsgaranties zijn over de kwaliteit en hoeveelheid goud die in elke munt zit. Dit is om te garanderen dat de waarde van het Buffalo-goud niet op de wereldmarkt in twijfel wordt getrokken. Het is vrij eenvoudig om Buffalo-goud te kopen als je bereid bent om wat onderzoek te doen om een ​​dealer te vinden.

De Buffalo gouden munt is puur 24k goud, veel zuiverder dan veel andere munten, zoals de 22k American Eagle gouden munt, die ongeveer 8% metaal anders dan goud bevat. Dit is 99 van de 100 keer het geval. U krijgt zeker goud met 99 procent van de munten. De kosten van de munt worden gestart door rekening te houden met de prijs van goud en het maken van munten. Dit zijn de dingen die de buffelmunt een populaire investering maken bij het kiezen van goud.

Dit is de manier om goudstallenhandelaren te vinden.

De US Mint helpt je iemand in de buurt te vinden. U hoeft alleen de staat te kiezen. Hun website geeft ook geschatte prijzen voor gouden munten, gebaseerd op de huidige handelsprijs van goud.

Gebruik een zoekmachine zoals Yahoo of Google en zoek naar 'Buffalo gouden munt'. Je zult veel goede resultaten kunnen vinden, zoals Blanchard en Northwest Territorial. Het is belangrijk om prijzen voor verschillende dealers van Buffalo-goud te controleren, omdat er een grote variatie in prijzen kan zijn.

U kunt een dealer vinden door in uw telefoonboek te kijken onder het gedeelte 'goud' of 'munten'.

De Amerikaanse munt heeft 300.000 van de Buffalo gouden muntvrije versie gemaakt. Het lijkt een enorm aantal, maar sommige nummer meer dan 244.000 van de Buffalo gouden gouden munten zijn verkocht aan een aantal gelukkige kopers.

De US Mint zal deze aan u verkopen. U kunt contact opnemen met de United States Mint op 1-800-USA-MINT of hun website bezoeken. Ze zullen iets zijn dat apart kan worden gekocht.

Een andere keuze om online veilingen zoals eBay te bekijken om er mogelijk een te vinden die goedkoper is dan de huidige prijs op de US Mint-site, maar zorg ervoor dat de dealer een goede reputatie heeft, zodat je geen Buffalo gold proof-munt koopt voor meer dan je zou moeten.

Zorg ervoor dat u uw vergelijkingsinkopen doet voordat u in goud belegt, ongeacht de vorm waarin het zich bevindt, u wilt zeker uw geld waard zijn. Investeren in zilver is vergelijkbaar met beleggen in goud, dus dezelfde principes zijn van toepassing. Je zult net zoveel mensen vinden die je proberen af ​​te pakken door het goud dat ze verkopen te veel in rekening te brengen als degenen die je niet genoeg betalen voor je oude goud.

{De complicatie bij het verzamelen van iets is het vinden van iemand die je vertelt hoeveel je verzamelwaarde waard is.} {Het is leuk om erachter te komen hoe de runder kolos tegen munten uit andere landen gaat.}

0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...