Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale tekort en zolang dat door gekke overheidsuitgaven blijft stijgen, zal de dollar blijven dalen. De beroemde Ron Paul suggereert een stijging van de waarde van zilver met maximaal 2000% en ik denk dat een geweldige, goedkope manier om uw weddenschappen af ​​te dekken, is door zilveren dollar-munten te kopen.

De meest populaire zilveren dollar munt ter wereld is de Amerikaanse Silver Eagle. De Silver Eagle is de officiële zilveren edelmetaalmunt van de Verenigde Staten. Het werd voor het eerst uitgebracht door de United States Mint op 24 november 1986. Het wordt alleen geslagen in de benaming van 1 troy oz die een nominale nominale waarde van één dollar heeft en gegarandeerd een troy ounce van 99,9% puur zilver bevat. Het is geautoriseerd door het Congres van de Verenigde Staten en het gewicht en de inhoud is gecertificeerd door de United States Mint. Ik geef de voorkeur om deze gecertificeerde en gesorteerde te kopen, maar je kunt ze ook kopen als edelmetaalmunten.

Als ze gecertificeerd en geklasseerd zijn, krijgen ze een premium waarde en is er een grote trend in muntenverzamelaars die moderne, gecertificeerde en gesorteerde munten kopen. Als je kijkt naar de muntengoeroe van het thuiswinkelnetwerk, Mike Mezack, verkopen ze elke week honderdduizenden dollars aan verzamelbare, gesorteerde en gecertificeerde moderne uitgiftemunten. Ik heb het genoegen gehad Mike onlangs te ontmoeten en hij is een schat aan informatie. Hij gelooft ook in de huidige trend van het kopen van siler dollar-munten op dit moment voor investeringen en het verzamelen van activa.

Ik hoop dat als je de economie ziet doen wat ze doet, je op de een of andere manier je weddenschappen afdekt door edele metalen te kopen. Ik denk dat gouden en zilveren dollar-munten nu een geweldige investering zijn, misschien beter dan ooit in onze geschiedenis en ik hoop dat dit artikel nuttig is geweest.


0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...