Gouden beleggingstips

Er is nog nooit een betere tijd geweest om in goud te beleggen en met deze goudbeleggingstips zullen uw winsten veel groter zijn. Er komen evenementen samen die goud naar nieuwe hoogten zullen stuwen waardoor de goudbeweging van 1979-80 op pinda's zal lijken. Om te profiteren van deze tips voor beleggen in goud, is het belangrijk om te weten waarom goud deze stap zal zetten.

Gebeurtenissen komen samen en laten goud alleen achter. Na 60 jaar overheidsbemoeienis op de vrije markt hebben we de laatste stap gezet in de vernietiging van de waarde van de dollar. Het kwantitatieve versoepelingsbeleid van de huidige regering en haar poging om 18% van het Amerikaanse bbp over te nemen door de gezondheidszorgsector te nationaliseren, alles behalve garanties dat goud voor het einde van het jaar naar $ 1.200 gaat en daarna veel hoger.

Gouden beleggingstips die u nodig heeft om te profiteren

De beste beleggingstips voor goud zijn eenvoudige tips die u gemakkelijk kunt onthouden en volgen. Met zowel fysiek goud als goudaandelen is het kopen van zwakte en verkoopkracht de sleutel. We bevinden ons op een bullmarkt in goud, dus als u op zwakte koopt, krijgt u misschien niet de exacte bodem, maar koopt u op het juiste moment. Een andere gouden beleggingstip die betrekking heeft op verkopen in kracht, is om niet hebzuchtig te worden. Niets gaat recht omhoog, dus het is belangrijk om doelen te stellen voor aandelen wanneer u ze koopt. Als u een doel van 25% winst stelt, houdt u zich dan aan, met ten minste een deel van uw aandelen.

Een andere belangrijke goudbeleggingstip om te onthouden is dat er geen winst of verlies is totdat je verkoopt. Het heeft geen zin om te zien hoe uw aandelen stijgen en dan helemaal naar beneden te gaan zonder winst te maken. Stel je doelen en houd je eraan. Als de markt echt loopt, plaatst u een volgstop op uw positie, zodat deze automatisch een verkoop activeert als deze daalt met het percentage dat u hebt ingebracht. Als de voorraad blijft stijgen, volgt de volgstop deze en wordt deze niet geactiveerd tenzij het dat ingestelde percentage laat vallen.

Voor wat betreft goudbeleggingstips voor de fysieke munten of edelmetaal gelden dezelfde regels, maar nu zou ik ze in de wacht zetten. Alle munten of edelmetalen die nu worden gekocht, moeten voor de lange termijn worden bewaard, omdat de goudprijs de komende jaren veel hoger zal gaan. Goud zal in prijs stijgen totdat we een fiscaal verantwoordelijke overheid krijgen, en niet eerder. Deze tips voor goud beleggen helpen u door de moeilijke tijden heen.

Maak niet dezelfde fouten die ik deed Investeren in goud [http://www.buygoldco.com], bekijk onze gratis gids voor beleggen in goud en vermijd de valkuilen en verhoog de winst bij beleggen in goud.

0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...