7 Tips voor beleggen in zilver

1. Kijk naar de markt en spotprijs.

Voordat u iets anders doet, moet u ervoor zorgen dat u weet wat er in de markt gebeurt. Dit geldt niet alleen voor zilver. Het is ook van toepassing op andere dingen zoals online marketing, off-line marketing, het opzetten van ons normale bedrijf, alles doorverkopen, enz. Als u weet wat er in de markt gebeurt, blijft u altijd op de hoogte en betaalt u nooit te veel voor jouw product. Bijvoorbeeld:

Laten we zeggen dat ik wat zilver koop. Als ik de markt niet ken, omdat het een kostbaar metaal is, ga ik er in mijn hoofd van uit dat het voor mij heel duur zal zijn om te kopen. Natuurlijk zijn de feiten dat ik zilver kan kopen voor slechts een paar dollar per ounce, maar in mijn hoofd denk ik dat ik een klein fortuin moet uitgeven voor dit kostbare metaal.

Dus bereid ik me voor om veel uit te geven. Ik verzamel het geld, ik vind een verkoper die me, zoals hij zegt, een goede deal geeft, en uiteindelijk koop ik 10 ons zilver voor $ 50 per ons. Nu, omdat ik de marktwaarde niet ken, omdat ik de prijs van zilver niet ken, zou ik eigenlijk kunnen zeggen dat dit een goede deal was, maar als ik wat onderzoek had gedaan, zou ik me waarschijnlijk feiten realiseren. Zilver is momenteel niet duur en ik zou geen $ 50 per ounce moeten betalen.
Plots wordt een deal die ik redelijk goed vond afzetterij.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Weet altijd wat de spotprijs is. Ontdek wie de gerenommeerde verkopers zijn, ontdek met wie u goed kunt samenwerken en neem de tijd om te leren met wie u moet voorkomen.

Natuurlijk kunt u al het onderzoek dat u moet doen om te beginnen gratis online doen. Ga gewoon naar Google en zoek iedereen op die je tegenkomt, zoek dingen op die je wilt weten over zilveren investeringen en bekijk de mensen, websites en YouTube-kanalen waar ik je op wijs. Je krijgt veel geweldige resultaten te zien die je snel zullen leren. Het zal niet lang duren en het kan je echt veel geld besparen en je kunt de vinger aan de pols houden van wat er gebeurt met zilver met de wetenschap dat je experts hebt om online aan te boren.

Later, wanneer je een doorgewinterde belegger wordt en eigenlijk winst maakt met je zilveren investeringen, kun je mensen gaan betalen om onderzoek voor je te doen, om voor jou op de top van de markt te blijven enz. Blijf voorlopig zo ver weg door je eigen zuurverdiende geld uit te geven.

Een andere goede onderzoeksmethode is gewoon uitgaan en praten met een volk. Misschien iemand die enige ervaring heeft met zilverinvesteringen. Ga bij ze zitten en kies gewoon hun hersenen voor een paar minuten. Neem ze mee uit eten of zo en ze kunnen je dingen vertellen die je moet weten om aan de slag te gaan. Als ze een goede vriend zijn, zullen ze graag met je praten. Ze delen hun handelsgeheimen misschien niet met u, maar ze zullen u beschermen en u waarschuwen voor oplichting en andere gevaren die op u wachten.

Als u op dit moment niemand kent die zilver verhandelt en u hebt voldoende online onderzoek gedaan, zoek dan uw dichtstbijzijnde dealer en breng een bezoek aan hen. Ten slotte zijn er altijd de kranten. In de kranten zul je waarschijnlijk vinden wat de trends zijn, inclusief wat de prijzen zijn voor zilver. Als er een crisis opduikt in de financiële wereld, die uw koop- en verkoopbeslissingen kan beïnvloeden, zult u hierover in kranten lezen en kunt u de details later altijd online verifiëren, dus aarzel niet om een ​​paar dollar aan onderwijs uit te geven hier.

Het enige dat ik wil vermelden voordat ik dit hoofdstuk afrond, is dat je alles zelf moet leren voordat je geld betaalt. Voordat u besluit iemand in te huren om u te helpen met alles wat verband houdt met onderzoek of het daadwerkelijk kopen en verkopen van zilver, moet u er eerst succesvol mee zijn. Op deze manier zult u het vak goed kennen en zult u niet alleen uw werknemers kunnen opleiden, maar zult u ook in staat zijn om inconsistenties en problemen op te sporen als ze zich voordoen en vaak zelfs veel voordat ze zich voordoen.

Doe altijd het juiste onderzoek voordat u iets anders doet. Ga zitten op internet, besteed een paar uur online onderzoek, koop kranten en lees ze grondig, of scan ze op zijn minst om informatie te vinden die gerelateerd is aan uw zilveren investeringen, en vooral iemand te vinden met wie u kunt praten die de ervaring heeft , en probeer indien mogelijk een mentor te vinden die je op weg helpt.

2. Leer wat je moet doen.

Een ander ding dat je moet onthouden voordat je geld investeert, is proberen zoveel mogelijk te leren, niet alleen over de zilvermarkt, maar ook over de kunst van het beleggen zelf en de macro- en micro-economische factoren die dergelijke investeringen beïnvloeden.

Er zijn een aantal zeer goed geïnformeerde mensen die YouTube-kanalen beheren die experts op dit gebied zijn en die voor jou toegankelijk zijn en hun kennis graag delen. Zorg ervoor dat je dat in je voordeel gebruikt en bekijk hun video's, reageer op hun video's en stel ze vragen. Geef ze alle steun die je kunt zodat ze reden hebben om er voor je te zijn.
Wanneer u een boek kiest om te lezen, probeer dan auteurs te vinden die succesvol zijn geweest met investeren in zilver. U kunt investeerders vinden en bepalen of ze succesvol zijn door online onderzoek naar hen te doen. Zoek gewoon hun naam op, kijk of er video's zijn geplaatst of reacties. Nogmaals, Google hen en bekijk hun informatie. Als je denkt dat je veel van hen leert, en als je denkt dat de algemene bevolking naar hen opkijkt als experts, is het misschien een goed idee om hun boeken te kopen en te lezen.

Als je klaar bent met boeken, zou je moeten kijken of je wat tijdschriften over dit onderwerp kunt krijgen. De reden waarom tijdschriften goed zijn, is dat ze voortdurend uitkijken voor wat er op de markt gebeurt. Ze zijn meer op de hoogte van trends dan boeken, die een langere houdbaarheid hebben. Dat is precies waarom je aandacht moet besteden aan wat ze te zeggen hebben.

De tijdschriftuitgevers willen er altijd voor zorgen dat ze de lezers tevreden houden en gaan daarom de markt onderzoeken en ons vertellen wat er aan de hand is zodra dit gebeurt.

3. Blijf op de hoogte van de spotprijs.

Zoals ik al heb gezegd, is plek iets dat heel belangrijk voor je is. Het is de prijs die het publiek bereid is te betalen voor uw zilver. Nu wil ik mezelf niet herhalen, want je kunt er gewoon gemakkelijk op terugkomen, maar ik wil benadrukken dat het bijhouden van je plek uiterst belangrijk is.

Dit is waarschijnlijk iets dat uw bedrijf zal maken of breken wanneer u voor het eerst start.

4. Vind de juiste verkopers.

Een ander ding dat belangrijk is als je niet veel ervaring hebt, is het vinden van de juiste verkopers. De juiste verkoper zal degene zijn die u ter plaatse zilver zal verkopen plus een redelijke vergoeding. Natuurlijk verwacht je niet dat ze je hun zilver gratis geven, of het aan je verkopen tegen spotprijs, want anders zouden ze geen geld verdienen.

Je wilt dat iedereen gelukkig is. U wilt dat uw verkoper geld verdient, maar u wilt niet dat hij u oplicht. U wilt een goede prijs betalen voor uw zilver, dus doe altijd onderzoek voordat u besluit iets van iemand te kopen. De kans is groot dat er in uw regio of online veel verkopers zijn die zilver verkopen. Velen van hen verkopen hun zilver niet echt vanwege de hoge transactiekosten, dus wees bereid om contact met hen op te nemen en hen elke vraag te stellen die je wilt, en op basis van feedback kun je een beslissing nemen of je wel of niet gaat kopen bij hen.

Haast je niet als het gaat om het beleggen van je geld. Vergeet niet dat elke dollar die u investeert, hard verdiend geld is dat u moet werken om te krijgen, dus gooi het niet dwaas weg. Neem de tijd om aanbiedingen van verschillende mensen te ontvangen, denk erover na en neem een ​​beslissing wanneer u klaar bent.

5. Begin klein.

Klein beginnen is ook iets dat uiterst belangrijk is, of op zijn minst zou moeten zijn. Zelfs als je veel geld tot je beschikking hebt, moet je nooit veel zilver kopen van iemand die je niet kent. Je moet altijd klein beginnen. Koop een kleine hoeveelheid zilver. Als u denkt dat een investering in zilver goed voor u is nadat u het hebt geprobeerd, ga dan verder en investeer er meer geld in.

Ga naar dezelfde persoon en koop meer van hen. Herinner je altijd, om de kwaliteit van het zilver dat je krijgt te controleren. De beste manier om het te doen is beschreven, maar ik ga het kort voor u schetsen, zodat u niet terug hoeft te gaan.

Als je er zeker van wilt zijn dat het zilver dat je krijgt van hoge kwaliteit is, moet je een paar dingen doen.

1. Koop een paar gram en controleer de kwaliteit daarvan.
2. Als de kwaliteit goed is, kom dan terug naar dezelfde verkoper en koper.
3. Controleer de kwaliteit van uw tweede aankoop.
4. Als de kwaliteit daarvan goed is, kom dan terug naar de verkoper en koop nog meer zilver van hem.
5. Controleer de kwaliteit daarvan.
6. Als alles goed is, gaat het goed.

Vergeet niet dat je altijd een contract met je verkoper kunt ondertekenen dat zoiets zegt dat als het zilver niet van voldoende kwaliteit is, je het recht hebt om het te retourneren en een volledige terugbetaling van het geld te krijgen dat je moet betalen ..

6. Bewaar uw zilver minimaal vijf jaar.

Vergeet niet dat we het hebben gehad over hoe zilver in 2020 moet worden uitgestorven. De US Geological Society zei een paar jaar geleden dat zilver het eerste metaal op het periodiek systeem zou zijn dat uitgestorven zou zijn en dit zou tegen 2020 kunnen gebeuren. natuurlijk slechts een voorspelling, maar het geeft wel aan dat zilver steeds schaarser wordt. Ik weet dat ik er veel over heb gepraat, dus ik ga het er niet nog een keer over doen, maar ik ga je eraan herinneren dat het feit dat zilver steeds schaarser wordt, betekent dat de prijzen zullen worden hoger en hoger worden. In het verleden ging rhodium bijna van de ene naar de andere dag van $ 3000 naar $ 10.000 en de meeste mensen in het publiek hebben het zelfs nooit opgemerkt, dus verwacht niet dat de mensen om je heen zich bewust zijn van deze zilveren kans.
Als je je zilver achterlaat en het de eerste vijf jaar niet verkoopt, heb je een grote kans om veel geld te verdienen voor niet veel werk. Natuurlijk is het niet geduldig om je bronnen aan te raken en je zilver niet door te verkopen, maar geloof me, je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan. Op een gegeven moment moeten we beter worden in recycling met de mentaliteit die we momenteel hebben met goud. Uiteindelijk zal zilver waardevoller worden dan goud op het punt waar we er zoveel van hebben gebruikt dat er minder zilver is dan goud.

Tegelijkertijd moet u altijd uitkijken. Als je ziet dat de prijs van zilver omhoog schiet, kun je overwegen om voor de vijf jaar te verkopen, omdat de snelle stijging misschien tijdelijk kan zijn. De algemene regel is echter, nadat je zilver hebt gekocht, het minstens vijf jaar te laten zitten.

7. Maak vrienden op de markt.

Een van de laatste dingen waarover ik met je wil praten, is iets waar je waarschijnlijk niet over na zult denken voordat je erg succesvol wordt. Dat ding zorgt ervoor dat je altijd partners en vrienden hebt waarmee je kunt werken. Het runnen van een eenmansshow is moeilijk. Het is veel eenvoudiger als je bondgenoten hebt waarmee je kunt praten, waarmee je kunt samenwerken en waarmee je kunt brainstormen. Partners zijn geweldig, in feite zijn ze een van de beste dingen die je in elk bedrijf kunnen overkomen.

Laten we zeggen dat er een geweldige kans voor u is om veel zilver te kopen tegen een zeer gereduceerde prijs, maar er is zoveel zilver dat u het niet uit eigen zak kunt financieren. Als je nu helemaal alleen bent, moet je deze kans doorgeven. Je zult zoveel moeten kopen als je kunt, dan andere mensen de rest laten kopen. Maar als je een partner of twee hebt, kun je je krachten bundelen en kun je allemaal het benodigde geld opnemen om het zilver te kopen dat je wilt kopen. Nu bezit u dat zilver en kunt u het verplaatsen. Natuurlijk zou je elkaar daarvoor waarschijnlijk behoorlijk goed moeten kennen en elkaar moeten vertrouwen. Je zou regelmatig met elkaar moeten communiceren om ervoor te zorgen dat het edelmetaal goed wordt beheerd, maar uiteindelijk heb je het zilver, je kunt het verkopen als je allemaal besluit dat het een goed moment is om het te verkopen en te delen de winst.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mij lijkt het een behoorlijk goed verhaal. Nogmaals, dit is natuurlijk slechts een theoretisch voorbeeld, maar hopelijk na het onderzoeken van die mogelijkheid, zult u zich realiseren hoe belangrijk partners zijn in uw bedrijf.

0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...