Toenemende rijkdom - Silver American Eagle-munten - Numismatische munten

inie dat de huidige economische problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd erger worden. Degenen die financiële trends bestuderen, dringen er bij het publiek op aan hun papieren geld om te zetten in tastbare activa. Het gevoel is dat vroeger of later fysieke activa het papier overtroeven.

Experts zijn van mening dat Silver opnieuw klaar staat om omhoog te schieten, net zoals in de jaren '70. Destijds was een ons zilver net ten noorden van $ 1,00. Het bleef stijgen en stijgen tot meer dan $ 47,00, voor een procentuele winst van meer dan 3500%! Ten tijde van dit schrijven gaat een ons zilver voor iets meer dan $ 17, dit jaar meer dan 30%. Ik heb gelezen dat analisten in de komende twee kwartalen een stijging verwachten van meer dan $ 50,00 per ounce. Wauw!

Hier is het feit. De wereld heeft bijna geen zilver meer. Het wordt gebruikt in Wereldmunten, sieraden, de medische industrie, kleding, fotografie, elektronica, zonne-energie, waterzuivering, zilverwerk, kerncentrales, enz.

Waarin verschilt zilver van goud? Eenvoudig gezegd is zilver een verbruiksartikel, het raakt op. Voor het grootste deel zijn er geen echte of synthetische materialen die in plaats van zilver kunnen worden gebruikt. We kunnen niet zonder.

Meer dan 90% van het gewonnen zilver wordt voor industriële doeleinden gebruikt.

Volgens de wet van vraag en aanbod zal, wanneer het aanbod van een artikel of materiaal afneemt terwijl de vraag toeneemt, de prijs van het genoemde materiaal aanzienlijk stijgen.

Weinig Amerikanen zijn zich ervan bewust dat het in 2002 een wet werd dat de overheid zilver terug moet kopen van het publiek wanneer de Silver Reserves in de Verenigde Staten onder een bepaald niveau zakken.

Als u s.2594 of Ondersteuning van American Eagle Silver Bullion Program Act sectie 2 leest, zult u zien dat het Congres dat vindt

(1) De American Eagle Silver Bullion-munt is toonaangevend op de wereldmarkt en is het grootste en populairste zilveren muntenprogramma in de Verenigde Staten;

(2) Het American Eagle Silver Bullion Program, opgericht in 1986, is het meest succesvolle Silver Bullion Program ter wereld;

(3) Van het fiscale jaar 1995 tot en met het fiscale jaar 2001 genereerde het American Eagle Silver Bullion Program inkomsten van $ 264.100.000 en voldoende winst om de nationale schuld aanzienlijk te verminderen;

(4) Met de uitputting van de zilverreserves in de voorraad strategische en kritische materialen van het Defense Logistic Agency, is het voor het ministerie van Financiën noodzakelijk om zilver uit andere bronnen te verwerven om het American Eagle Silver Bullion Program te behouden

Samenvattend: de American Eagle Silver Bullion Coin speelt een integrale rol in de economie van onze natie. De overheid kan niet stoppen met het maken ervan, omdat de winst de staatsschuld dramatisch heeft verminderd.

Naast de verzameling van de Silver American Eagle Bullion Coins is er een merkbare toename van de verkoop van Numismatische Collectible Coins. Harry Newton, redacteur, Technology Investor Publication, schrijft dit: "Interessante tijden! We zien veel beweging in verzamel- en investeringsvaluta en munten, vooral munten met een hogere graad. Er is dit jaar een stijging van 35% in prijzen en ongeveer een In volume 200% .In de hoogwaardige waarden, bewijzen 65 en hoger en in MS 65 en hoger in Mint States, is er een grote vraag met recordprijzen, we begrijpen dat beleggers meer comfortabel zijn om harde activa zoals munten te houden dan echte contante dollar of andere valutasaldi en er is een voortdurende dagelijkse verplaatsing van deze laatste naar harde activa. "

Niet alle Amerikaanse Silver Eagles zijn geslagen en gesorteerde Mint State (MS) munten. Slechts ongeveer 10% is MS-70. In tegenstelling tot edelmetaalmunten die uitsluitend worden gewaardeerd op basis van hun zilveren gewicht, wordt de waarde van een numismatische zilveren munt bepaald door verschillende factoren: de zeldzaamheid, het aantal oorspronkelijk geslagen munten, de geschiedenis en de leeftijd en de staat van de munt.

Numismatische munten worden gekocht en verkocht binnen de muntenverzamelingsgemeenschap met weinig aandacht voor de zilverprijs van vandaag. Numismatische munten worden gekoesterd vanwege hun schoonheid, historische betekenis en hun potentiële investeringswaarde. Vandaar dat numismatische munten met een aanzienlijke premie worden verkocht boven hun intrinsieke zilvergehalte.

Ga naar [http://www.numisreview.com] voor meer informatie. Stacy DeVore en haar man, Dennis, zijn al meer dan twintig jaar thuisbusiness en hebben veel van hun teamgenoten opgeleid en begeleid om te genieten van inkomsten met 6 cijfers.0 comments:

Post a Comment

 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Featured Post

Moet je investeren in zilveren dollar munten?

Ik geloof dat investeren in Silver Dollar Coins op dit moment een geweldig idee is, omdat er geen afname lijkt te zijn van het nationale te...